Brat uz brata, Hrvat uz Hrvata, slogan je koji često spominje izbornik ‘vatrenih’ Zlatko Dalić. Poziva navijače na zajedništvo, a to zajedništvo najviše je prisutno u najtežim trenucima za Hrvatsku.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Nebitno jesu li iz Armade, Torcide, BBB-a, uvijek su tu na prvoj crti branika domovine, za nas, za Hrvatsku… 

BOYSI ZA PETROVU

Na njih uvijek možete računati: BBB, od srca vam hvala za sve

Nakon što je Zagreb u nedjelju ujutro potresao snažan potres magnitude 5,3 koji je uz brojne zgrade u centru oštetio i bolnice, navijači zagrebačkog Dinama Bad Blue Boysi odmah su se stavili na raspolaganje Stožeru za civilnu zaštitu, a pridružili su im se i članovi Torcide, piše Dalmatinski portal.

Foto: screenshoot/Facebook

Opremljeni zaštitnim maskama i u dogovoru s nadležnim službama na terenu Boysi su se bacili na posao. Zbog potresa su desetci trudnica i rodilja morale u visokom stadiju trudnoće i s bebama trčati ispred bolnice, a stotinjak navijača priskočilo im je u pomoć noseći deke i njihove osobne stvari da bi potom krenuli sa seljenjem bolnice u Petrovoj u KBC Dubrava.

PROGLAS TORCIDE

‘Perite ruke, spriječimo virus i opet će baklje biti glavna tema’

Nakon toga su pomogli i u sanaciji ulica diljem Zagreba, a s Boysima su bili i članovi Torcide. Slike za pamćenje…

U Zagrebu žive brojni navijači Hajduka i odmah su se stavili na raspolaganje.

Možda su u nogometu najveći rivali, možda nekad i pretjeraju u svojim tučnjavama i prepirkama, ali ovo su trenuci kada se zaboravi na ovakve stvari i uvijek su tu kada god zatreba pomoć. Bile to poplave, požari ili potresi, navijači će uvijek uskočiti.

To su stvari koje moraju biti primjer u društvu. Zdravlje i životi ljudi su na prvom mjestu, a navijači su uvijek tu.

Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić – Torcida i Bad blue boysi zajedno sanirali ulice u Zagrebu… / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.