Portugalac bi se zbog toga vrlo lako mogao suočiti sa policijskom prijavom jer fotografije su izašle u javnost kao i informacija da je upravo Jose Mourinho inicirao trening u parku u sjevernom Londonu.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Britanske su vlasti donijele jasne odredbe o izolaciji tj. ponašanju prigodom izlaska u javnost, a te je odredbe, piše Guardian, Mourinho prekršio zajedno sa trojicom svojih igrača (Tanguy Ndombele, Davinson Sanchez i Ryan Sessegnon).

#thfc manager José Mourinho is adamant social distancing was respected during his training session with Tanguy Ndombele on Hadley Common. | @Guardian_Sport pic.twitter.com/5lM015B9Fh

— Daily Hotspur (@Daily_Hotspur) April 7, 2020

Sva četvorica su, valjda da ih se lakše prepozna, bili u službenoj klupskoj opremi. Neovisno od njih, s policijom bi mogao imati i Serge Aurier koji nije trenirao sa suigračima, ali jest sa prijateljem te također prekršio pravilo o distanciranju.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.


Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Tottenham: Mourinho izveo igrače u park, policija zna za kršenje izolacije / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.