Jelena Golubović ispričala je kako je doživjela pravi horor prije 20 godina kada je živjela u glavnom gradu Ukrajine.

Naime muškarac koji je pokušao da je napastvuje tada je imao oko 30 godina i nije ga poznavala prije kobne večeri. Vraćajući se sa zabave koja se održala u hotelu, Golubovićeva je zaustavila prvo vozilo na ulici i zatražila da je odveze do kuće i tada je započela njena borba za život.

– On je prvo vozio normalno, a onda je odjednom skrenuo u sporednu, mračnu ulicu i ja sam odmah pretpostavila šta me čeka. Znala sam da će me silovati. Kad je stao, otvorila sam vrata i počela da bježim, ali on me je stigao, bio je brži od mene. Pošto znam da silovatelju ne smiješ da pokažeš strah, jer će on biti još gori, počela sam da ga zagovaram i odvlačim mu pažnju. Rekla sam mu da hoću da spavam sa njim, ali da ne mogu bez alkohola, da ga razumijem što je takav jer i mene takođe niko ne voli. On nije ništa prihvatao, samo je ponavljao: “Pusti me, trajaće samo tri minuta”. Onda sam se ja u trenutku sjetila Monike Levinski. Rekla sam mu da mogu prvo da mu popu*im, pa onda dalje. On budala pristane na to. Ja kleknem, ali on se prepao, pa mu je bio mali, nisam imala šta da stavim u usta! Kada sam počela ja mu ga ugrizem svom snagom! Međutim, on je imao nož, nešto kao mali skalpel kod sebe i dva puta me je ubo u leđa. Srećom uspjela sam da pobjegnem

– ispričala je Golubovićeva strašnu priču.

– Ja sam preživjela veliku traumu. Taj grozni događaj završio je na naslovnim stranama novina jer je manijak prije nego što je napao mene, ubio jednu djevojku u blizini mjesta gdje je pokušao mene da siluje. Ubo ju je nekoliko puta u vrat i po grudima, vjerovatno istim nožem kao i mene. Ja sam zahvalna Bogu što mi je pomogao da preživim i da budem prisebna u tim momentima – rekla je Jelena, piše “Kurir”.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba