Končita Vurst, pobjednica Evrovizije 2014. godine, godinama je bila prepoznatljiva po svom imidžu – dugoj crnoj kosi i crnoj bradi. Međutim, usledila je potpuna transformacija koju niko nije očekivao.

Končita je iznenada odlučila da potpuno promeni izgled i odrekne se svog zaštitnog znaka.

Ova kontroverzna austrijska pevačica sada promoviše svoje muževnije izdanje.

Končita je prije skoro dvije godine priznala da je HIV pozitivna, a kako je navela bila je primorana da to učini jer joj je bivši partner pretio da će iznijeti sve detalje u javnost.

  

 


Komentari – Ukupno 0

NAPOMENA – Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

 

UPRAVO

Jedina osoba u muževoj porodici koja me ne voli, tačnije KOJA ME MRZI je moja SVEKRVA”

prije 1 sat, 43 minute

“Prije 20 godina, iz hobija sam počela izrađivati nakit”

prije 1 sat, 55 minuta

DJEVOJKA TRAŽILA STAN ZA IZNAJMLJIVANJE DA TU ŽIVI S MOMKOM, A ONDA SE JAVILA OVA GOSPOĐA: Njen komentar šokirao je Srbiju!

prije 2 sata, 19 minuta

VIC DANA: Fata slon

prije 2 sata, 38 minuta

POUČNA PRIČA: Tri starca

prije 23 sata, 46 minuta

PRIJATELJICA MOJE KĆERKE MI SE JAVILA i rekla šta se desilo mojoj MILICI: Kad mi je poslala sliku, SAMO SAM POČELA PLAKATI, MOJA MEZIMICA OVO DA URADI

prije 7 sati, 23 minute

SUPRUGA MI JE NA POSLOVNOM PUTU I POSLALA MI JE SLIKU IZ HOTELSKE SOBE: Kad sam joj ja poslao SLIKU SAMO JE POČELA PLAKATI, gotovo je!

prije 18 sati, 18 minuta

UGLEDALA SAM KĆERKU U GRADU KAKO PLAČE I ODMAH SAM NAPALA ZETA: A onda mi je na kraju napisao šta se desilo, SRCE MI JE STALO, OVO MOJA KĆERKA DA URADI?!

prije 22 sata, 34 minute

BIVŠA SUPRUGA MI SE JAVILA I POSLALA MI POZIVNICU ZA VJENČANJE: Ništa mi nije bilo jasno, kad mi je rekla za koga se udaje SRCE MI JE STALO

prije 3 sata, 14 minuta

KĆERKA MI JE JAVILA DA ME MOJA ŽENA VARA, ZAMOLIO SAM JE DA JE USLIKA U HOTELU: Kad mi je poslala sliku SKORO SAM SE SRUŠIO, ZAR S NJIM?

prije 1 dan, 16 sati

SESTRA MI JE POSLALA SLIKU MOJE DJEVOJKE U VJENČANICI: Ružniju haljinu nisam vidio, NEMA ŠANSE DA SE SUTRA VJENČAMO! OVO JE UŽAS

prije 23 sata, 46 minuta

PRIJATELJICA MOJE KĆERKE MI SE JAVILA i rekla šta se desilo mojoj MILICI: Kad mi je poslala sliku, SAMO SAM POČELA PLAKATI, MOJA MEZIMICA OVO DA URADI

prije 7 sati, 23 minute

SUPRUGA MI JE NA POSLOVNOM PUTU I POSLALA MI JE SLIKU IZ HOTELSKE SOBE: Kad sam joj ja poslao SLIKU SAMO JE POČELA PLAKATI, gotovo je!

prije 1 dan, 3 sata

“Udata sam imam muža, siromašni smo…”

prije 1 dan, 7 sati

SPAVAO SAM S DJEVOJKOM SINOĆ I DESILA MI SE BLAMČINA GODINE, ODMAH SAM DRUGU POKAZAO SLIKU NJE OVAKO OBUČENE: Kad je vidite cijelu, SVE ĆE VAM SE SAMO KAZATI

prije 3 dana, 4 sata

POSLALA SAM PORUKU RODITELJIMA DA JE NJIHOVA KĆERKA OVAKO OBUČENA DOŠLA U ŠKOLU: Kad mi je odgovorio MILICIN OTAC, došlo mi da dam otkaz, DA LI JE OVO MOGUĆE?

prije 4 dana, 1 sat

VIC DANA: Haso se vraća tužan s posla

prije 2 dana, 16 sati

POSLALA MI JE SLIKU SVOJE BEBE, ČIM SAM VIDIO LICE SVE MI JE BILO JASNO: Počeo sam plakati od ŠOKA

prije 3 dana, 7 sati

REKLA SAM MU DA SAM TRUDNA, A ONDA MI JE REKAO DA ĆE ME NJEGOV OTAC NAZVATI: Kad sam se javila i ovo mi rekao, SAMO SAM SE SRUŠILA

prije 4 dana, 1 sat

KĆERKA MI SE JUČER UDALA, A VEĆ DANAS MI POSLALA OVO PORUKU: Kad sam čula šta joj je uradio, SKORO SAM SE ONESVIJESTILA, MOJOJ MEZIMICI OVAKO….

Više saznajte na izvornom linku: – TRANSFORMACIJA STOLJEĆA, KONČITU SVI ZNATE KAO BRADATU DJEVOJKU: Ali sada je top frajerčina! Nema kose, nema suknje – auh! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.