Traže se statisti: Protrčite kroz kadar i zaradite 100 eura

24sata.hr
Ako ste oduvijek razmišljali kako je to ulicom protrčati 'kao od majke rođen', ali nikad niste skupili dovoljno hrabrosti - sada imate priliku.

Ako ste oduvijek razmišljali kako je to ulicom protrčati ‘kao od majke rođen’, ali nikad niste skupili dovoljno hrabrosti – sada imate priliku.

Trčite kao statist za novi domaći film i zaradite… Produkcija i casting agencija Serena pro traži statiste s područja grada Knina i bliže okolice koji bi za potrebe snimanja domaćeg filma bili spremni protrčati pred kamerom, i to potpuno goli. Agencija je ovaj zanimljivi oglas objavila na svojoj službenoj Facebook stranici.

Snimanje filma na rasporedu je 27. studenog, a jednokratna zarada iznosi 750 kuna. Svi zainteresirani trebaju agenciji uz osobne podatke poslati i dvije fotografije.

Zanimljiva ponuda naišla je na mnoštvo komentara, a neki se žale kako honorar i nije baš nešto. – Nije stvar golotinje, tko će mi platiti bubrige po ovoj zimi u Kninu? – našalio se jedan komentator. Drugi su pak zaključili da je ovo odlična prilika da trče goli i prođu nekažnjeno. Agencija nije navela o kojem je novom hrvatskom filmu riječ.

 6

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...