Ovo me povrijedilo

BONUS: HOROSKOP

S NJIMA VAM JE LAHKO: Oprostit će vam prevaru

Prevara je većinom razlog prekida veze i većina ljudi ne može preći preko toga, ali ovi horoskopski znakovi su spremni oprostiti prevaru i izdaju i zbog toga ih mnogi iskorištavaju.

Blizanci

Iako su spremni oprostiti prevaru, s nepredvidivim Blizancima nikad ne možete biti sigurni kada će to tačno napraviti. Možda vam oproste odmah, možda tek nakon nekoliko godina, a često se pri tome vode i nekim skrivenim motivima.

Rak

Iako će ih to strašno pogoditi, ako druga strana pokaže iskreno žaljenje zbog svoje nevjere, Rakovi će im je oprostiti. No s obzirom na to da osobe rođene u ovom znaku važe kao najvjernije u horoskopu, zaista ne zaslužuju takav tretman.

Vaga

Vage ne vole sukobe i napraviće sve kako bi se održao mir, pa čak i oprostiti partneru nevjeru. Jedino što će zahtijevati od osobe koja ih je prevarila je da za to navede dobar razlog i da obeća da to više neće ponoviti.

Vodolija

Miroljubive i slobodoumne Vodolije smatraju da svi zaslužuju drugu priliku, pa čak i partner koji ih je prevario. Oproštaj je za njih u tom slučaju jedina ispravna stvar, ali ne i ako se takvo nešto ponovi.

Ribe

Poput Vaga, ni Ribe nikako ne vole nemir i sukobe, a iako će prevaru nekome oprostiti odmah, trebaće im dugo vremena da se s time zaista pomire u sebi.

Novi.ba/Index.hr/ Foto: Profimedia

 

Više saznajte na izvornom linku: – TRAŽILA SAM DA MI KAŽE NEŠTO DA SE OSJETIM KAO ŽENA, A ON JE SVE UPROPASTIO: Nakon ovih riječi, POKUPILA SAM SVOJE STVARI I NAPUSTILA GA! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.