Sana Tel je firma za telemarketing iz Sanskog Mosta, koja postoji nešto više od dvije godine i u ovome trenutku broji preko 70 radnika.

Puno radno vrijeme, sa osiguranom bruto platom od 950,00 KM. Šta čekate, prijavite se!

san

 

Sana Tel d.o.o. obezbjeđuje prijevoz za sve uposlenika u oba pravca, Vaše je samo da se odlučite raditi.

Za sve uposlenike koji dolaze iz veće udaljenosti, Sana Tel d.o.o. ima obezbjeđeno u svakom momentu smještaj za 20 uposlenika, smještaj se nalazi u blizini prostorija firme i sve troškove stanovanja za one koji se odluče doseliti u Sanski Most preuzima firma na sebe.
Radi posebnosti naše djelatnosti, u našoj firmi se obilježavaju svi vjerski, državni i Njemački praznici. Također u toku jedne kalendarske godine svi uposlenici imaju 4 sedmice godišnjeg odmora. Godišnji odmori su kolektivni i to 2 sedmice u ljetnom periodu i 2 sedmice u zimskom periodu.

Ako ste odgovorni i želite da radite u gore opisanom okruženju PRIJAVITE SE već danas, Vaš Sana Tel Team.

//Inmedia.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.