Kralj lososa ima 25 godina i živi najglamurozniji život…

Gustav Magnar Witzøe ima 25 godina i treći je najmlađi milijarder na svijetu, s bogatstvom koje se procjenjuje 1.9 milijardi dolara. Vlasnik je gotovo polovice norveške kompanije Salmar, koju je dobio na poklon od oca kada je navršio 19 godina.

Trošenje svog ekstravagantnog bogatstva dokumentira na društvenim mrežama. Svoje vrijeme dijeli između svoje glamurozne porodice, egzotičnih godišnjih odmora, tetovaža, kupovine skupe odjeće i investiranja u lokalne tehnološke start-upove. ‘Kralj lososa’ vlasnik je polovice norveške kompanije Salmar, koja je jedna od najvećih kompanija za preradu ribe na svijetu. Kompanija Salmar sjedište ureda ima na otoku Frøya u centralnoj Norveškoj gdje također imaju i tvornička postrojenja. Kompaniju je osnovao Gustav Magnarov otac, Gustav Witzøe, koji je kompaniju osnovao 1991. godine.

Gustav Witzøe, koji je i dalje na čelu kompanije, kaže da je puno razgovarao s porodicom o tome ima li smisla tako mladu osobu staviti na čelo polovice kompanije te da je polovica dionica na njegovo ime. – Ima pluseva i minusa, svjesni smo toga.

To je nešto što će jako utjecati na vas, možete udaljiti prijatelje od sebe, to je test karaktera – kaže otac. Dio svog novca mladi milijarder ulaže u tehničke start-upove, poput norveške varijante Snapchata – Gobiand.

Usprkos svim interesima i vanjskim distrakcijama, on i dalje stiže na sastanke uprava Salmara.

Gustav Magnar i modu ubraja među svoje strasti, kao i tetoviranje. Na modnim revijama uvijek je u prvim redovima, piše Express.hr.

Ovu LJEPOTICU prati preko MILION FANOVA, a sve zbog FOTOGRAFIJA! Ostat ćete bez daha!

Eva Padlock, poznatija kao ‘Monster girl’, otkrila je tajnu svojeg uspjeha na Instagramu na kojem ju prati milion fanova.

Eva Padlock dobro je poznata svima koji prate Moto GP. 34-godišnja Španjolka dobila je nadimak “Monster girl” jer na utrkama promovira to popularno piće. Iako je studirala dizajn interijera u Barceloni, posao ju je odveo u svijet manekenstva i postala je influencerica.

Na Instagramu je nedavno došla do milonn fanova, a njih često počasti svojim vrućim fotografijama. Za sebe kaže kako je samo još jedan model u industriji, ali ističe kako svatko od nas ima nešto što nas čini različitim i posebnim.

“Budite ono što jeste i ne dopustite si nikada da vam bude neugodno zbog nečega što ste objavili”, poručuje vruća Španjolka.