ATALANTA je u petom kolu Lige prvaka na San Siru pobijedila Dinamo sa samo 2:0. Jer razbila je neprepoznatljivo očajni Dinamo, prema čijem golu je uputila čak 21 udarac. Pri tome je promašila barem pet 100-postotnih prilika i propustila Dinamu vratiti istom mjerom za zagrebački poraz 0:4 na početku skupine LP-a.

“Puno toga se promijenilo od prve utakmice s Dinamom, koji je u Zagrebu bio puno bolji od nas. Ma ustvari, mi tada nismo još bili spremni za Ligu prvaka, zaslužili smo taj poraz. Danas smo se pokazali kao velika momčad i dokazali da možemo biti uspješni i u Ligi prvaka.” komentirao je Atalantin trener Gian Piero Gasperini i dodao čime je nezadovoljan:

“Imali smo i propustili jako puno prilika, pogotovo u prvom poluvremenu, ali bila je to teška utakmica. Uvijek morate biti na oprezu protiv kvalitetnih momčadi kao što je Dinamo, koje vas lako mogu kazniti. Ipak, moramo još više zabijati, pogotovo iz toliko velikih šansi. Previše smo toga promašili u prvom poluvremenu. Kažu mi da smo imali 21 udarac prema golu Dinama, od čega je devet išlo u okvir vrata. Iz toga jednostavno moramo zabiti više golova.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr