Filip Reljić je priznao zadrugarima da ga je uhvatila kriza zbog okruženja u kojem se nalazi, a veliku utjehu i podršku mu je pružila Jelena Krunić. Njih dvoje su sve više vremena počeli da provode zajedno, te su se osamili u Rajskom vrtu gdje je i pao prvi poljubac.

Nakon prvog poljupca je uslijedio i drugi u dnevnoj sobi pred zdrugarima, ali nisu se zadržali na tome već su otišli korak dalje kada su se svjetla ugasila. Nisu mogli da suzdrže strasti te su se pribili jedno uz drugo i onda je uslijedilo ono što smo i očekivali.

Kako su se pokrili jorganom, ništa se nije moglo vidjeti, ali je jasno da nisu mirovali i da nisu mogli da obuzdaju emocije. Kako će Filipova sestra Sara Reljić reagovati na ovo, budući da poznaje Krunićevu, ostaje da saznamo.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video prilogu:

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.