Ophelia Morgan-Dew proglašena je najpametnijim djetetom u Velikoj Britaniji. Njezin IQ je 171, dok je genijalac Albert Einstein imao 160.

Malena Ophelia izgovorila je prvu riječ s osam mjeseci, a brzo je svladala brojeve, boje i abecedu. Njezina majka Natalie je shvatila da ima pametno dijete i odvela ju je stručnjacima koji su potvrdili da je djevojčica iznadprosječna.

Djevojčica ima sjećanja na događaje prije navršene prve godine života, dok većina odraslih ne pamti ništa što se dogodilo prije nego što su navršili tri godine, piše Daily Mail.

“Voli sa mnom i tatom čitati knjige te raditi s brojevima i slovima na računalu. Jako je aktivna, uvijek nešto radi i živahna je. Voli se igrati s rođacima i ići u park. Predivna je djevojčica i bila bih ponosna na nju bez obzira na postignuća sve dok je zdrava i sretna”, izjavila je mama male genijalke.

Trogodišnjakinja je zahvaljujući visokom kvocijentu inteligencije, postala najmlađa članica MENSA-e.

“Mnogi ljudi, uključujući mene, srame se slaviti intelektualna dostignuća djece. Kao da postoji stigma oko toga. Shvatila sam da ne postoji razlika između roditelja koji slave sportske medalje svoje djece te da i Ophelia zaslužuje biti hvaljena zbog toga što je pametna”, dodala je Natalie.

Ophelia se nalazi vrhu u 0,03 posto populacije s obzirom na intelektualne sposobnosti. Ostvarila je bolji rezultat od 11-godišnjeg Arnava Sharme (162) i 12-godišnjeg Rahula Doshija (162) koji su do sada nosili titulu najpametnije djece Velike Britanije.

Djevojka užasnuta jer su je zbog ove odjevne kombinacije izbacili iz trgovačkog centra

Zbog kratkih hlačica jedna je djevojka izbačena iz trgovačkog centra u gradu Mobile u američkoj saveznoj državi Alabami, a zbog čega se našla na stranicama brojnih medija,Gabrielle Gibson (19) prošle srijede posjetila je trgovački centar Bellair, no to se nije svidjelo tamošnjim zaposlenicima.

Doslovno sam posramljena i izbačena iz trgovačkog centra jer se odrasli muškarci nisu mogli suzdržati, zaštitar J, Mathis sam je priznao da je gledao moju stražnjicu i to je bio problem, pomislila sam pa nemoj je onda gledati, napisala je u objavi na Facebook i dodala.

Otišli su toliko daleko da su prijetili da će zvati policiju,ono što sam vidjela danas je da su svi imali kratke hlačice Avgust je i 100 stepeni vani, ne znam zašto su me izdvojili, užasnuta sam ponašanjem svih tih ljudi.

Njena objava izazvala je lavinu komentara na Facebooku, nema ništa pogrešno u tome što nosiš, ja bi im rekla da zovu policiju, nisi učinila baš ništa pogrešno, jedan je od komentara s kojim se većina složila.

Šta se desi kada se skine najzgodnija atletičarka svijeta?

Michelle Jenneke važi za najzgodniju sprinterku na svijetu, a to dokazuje iz dana u dan,Prelijepa 25-godišnja Australka dugo vremena je poznata po svojoj mini plesnoj izvedbi prije svakog nastupa, a obzirom da je ljeto rezervisano za odmor i plažu, pokazala je da i tu dominira

Ona je do jučer boravila u Indoneziji odakle je svakodnevno objavljivala veoma provokativne fotografije sa plaže, a na njenu vitku i zgodnu figuru niko nije ostao nijem, pa su se prisutni neprestalno okretali za njom.

Kao što je bilo i za očekivati, pratioci na društvenim mrežama su je zasuli komplimentima,kako i nebi slazete li se.

Lana Jurčević fanove obara s nogu u bikiniju: “Kakvo tijelo, woooooow”

40. rođendan: Karleuša već prima poklone (FOTO)

Jelena Karleuša će 17. augusta proslaviti četrdeseti rođendan, a pokloni od njenih vjernih fanova uveliko su počeli da pristižu na pjevačicinu adresu.

Iako je do Karleušinog rođendana ostalo osam dana, armija vjernih fanova rješila je da joj ovaj dan kada bude obilježila jubilarnih 40 godina učini nezaboravnim.

Jelena se pohvalila na Instagramu čestitkom i poklonima koje je dobila od fanova, a sve to uz komentar:

-Moj rođendan je počeo ranije– napisala je Kareluša.

-Divo, sretan 40. rođendan. Vole te tvoji fanovi najviše na svijetu!– pisalo je na čestitki.

Zaboravite na Kim Kardašijan: Od danas je Anastasija ponosna vlasnica najzgodnijeg tijela

Ruski model Anastasija Kvitko postala je slavna u svojoj zemlji zbog tijela koje je postalo predmet nebrojenih komentara na društvenim mrežama.

Ona je porijeklom iz Kalinjingrada i trenutno radi u Majamiju, na Floridi, gdje uživa u popularnosti koju je stekla zahvaljujući ruskim medijima.

– Radim kao model. Kada sam imala 17 godina, primijetio me poznati modni fotograf Anvar Norov i poslije toga sam zavoljela ovaj posao i nastavila se njime baviti. Plus, fotografi su mi sami slali ponude za snimanje zbog mojih izuzetnih proporcija – istakla je ona, pišu svjetski tabloidi.