Bračni par Milojko i Milijana Božić još nisu sabrali sve utiske nakon svadbe, a već razmišljaju o ponovnom učešću u rijalitiju “Parovi”.
Oni su dobili ponudu da ponovo uđu u luksuznu vilu u Zemunu, ali da s njima uđe i još jedan član Milijanine porodce. Naime, pošto su roditelji ljuti na kćerku, izbor je pao na Milijaninu mlađu sestru Oliveru, koja je bila oduševljena pozivom – saznaje “Alo”.

Božićeva je potvrdila da će se uskoro naći ponovo u rijalitiju i otkrila je detalje svog ulaska:

– Istina je da ćemo Milojko i ja ponovo ući u “Parove”, ali nam je zaista potreban mali predah, pošto se još nismo odmorili od svadbe. Kada smo dobili poziv, nismo uopšte razmišljali da li da prihvatimo ponudu, jer nam je u rijalitiju bilo super. Međutim, ove godine, dobili smo jedan uslov, da neko iz moje porodice uđe s nama. Kao što znate, s roditeljima nisam u dobrim odnosima, pa je izbor pao na moju mlađu sestru Olju, koja se veoma obradovala pozivu – rekla je Milijana i dodala da su njen suprug i sestra u dobrim odnosima i da između njih neće biti problema.

-Milojko i Olja se na početku nisu slagali, ali otkad smo se vjenčali, sve nesuglasice su riješili, tako da sam sigurna da se neće poubijati kada budemo ušli – kroz smijeh je rekla mlada Milijana, koja je otkrila da za nju i Milojka vlada veliko interesovanje u Hrvatskoj.

– Imamo odličnu saradnju s hrvatskim medijima, često nas zovu da gostujemo kod njih. Također, dosta mojih dobrih prijatelja je iz Hrvatske i ja često idem na njihovo more, koje obožavam. Međutim, moj Milojko ne voli Hrvate i zbog njega sada slabije idemo na hrvatsko primorje. Tako da, ako bi nas zvali u neki njihov rijaliti i ponudili nam mnogo para, ne bih mogla da prihvatim ponudu zbog muža, jer bez njega više nigdje ne idem. Mi smo sada paket – tvrdi Milijana, koja ističe da priznaje samo jedan rijaliti program, a to su “Parovi”.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba