“Trudna si, kamenjarko – idi sutra, OČISTI TO!“ Napravio joj dijete, a onda uputio OVE RIJEČI?! Njeni jecaji ne staju!

srbijadanas.com
Učesnica šeste sezone rijalitija “Parovi“ Miljana Kulić, u centru je pažnje ovih dana zbog trudnoće. Ona je priznala da je sa Ivanom imala odnose bez zaštite, a test je na kraju potvrdio njene sumnje.

– Uplašena jesam i jako sam nesrećna zbog cijele situacije. Jesam bila zaljubljena i voljela Ivana, ali me njegovi postupci i ponašanje neprijatno iznenađuju. On deset priča ispriča u roku od sat vremena. Pričao je da me voli i kleo se u svoju kćerku, da bi kasnije tvrdio da sam ja zaljubljena i da on nije kriv što sam se ja zaljubila.

Juče je u emisiji rekao da bi želio da ima dijete sa mnom, a sinoć mi je u krevetu rekao, citiram: “Trudna si, moraš tamo, kamenjarko, idi sutra, očisti to“. Oduvijek sam željela da imam srećnu i normalnu porodicu, i da dijete odrasta uz oba roditelja, što je naravno želja svake djevojke i jako sam razočarana!

Nisam ni sanjala da će to čega sam se najviše plašila dogoditi baš meni. Ispala sam glupa i naivna budala. Ko ne voli sebe, ne može voljeti ni druge. On ne misli na sebe i svoje zdravlje, jer pije u abnormalnim količinama i mijenja ponašanje, ne zna kad šta priča. Sinoć sam jecala u krevetu, on se okrenuo na drugu stranu i uspavao se. Mislila sam da ljubav mijenja čovjeka, da će se on promijeniti, prestati da pije, ali sav moj trud je pao u vodu. Jako sam nesrećna, a ne želim da to pokažem, trpim u sebi. Samo ja znam kako mi je. Svašta mi prolazi kroz glavu – otvorila je dušu Miljana.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...