Francuskog turista nepoznati muškarac ubo je u prsa. Francuz i njegovo društvo kupali su se rano ujutro na Bačvicama, a dok su bili u moru vidjeli su muškarca kako im vadi stvari iz ruksaka…

Francuz koji je rano jutros napadnut u Splitu bori se za život u splitskoj bolnici.

Da podsjetimo, francuskog turista nepoznati muškarac ubo je u prsa. Prema neslužbenim informacijama, Francuz i njegovo društvo kupali su se rano ujutro na Bačvicama, a dok su bili u moru vidjeli su nepoznatog muškarca kako im vadi stvari iz ruksaka.

Odmah su izašli iz mora, a Francuz je pokušao uhvatiti lopova. U naguravanju ga je ovaj ubo u prsa nepoznatim predmetom, najvjerojatnije ne nožem nego nekim drugim predmetom.

Lopov je nakon toga pobjegao, a nesretni Francuz bori se za život u splitskoj bolnici.

U noći na ponedjeljak stradala je i jedna 20-godišnja djevojka. Nju je ispred jednog splitskog kluba napao muškarac. Udario je u glavu i teže je ozlijedio, a i ona je zadržana na liječenju u splitskoj bolnici. Policija traga za napadačem.

Tek još jedan u nizu incidenata

Podsjećamo, 11. srpnja je na Bačvicama izbila tučnjava u kojoj je sudjelovalo deset mladića. Policija je jedva uspjela razdvojiti suprotstavljene strane, a uhitili su dva državljanina Norveške. Tjedan dana kasnije, 19. srpnja, 42-godišnjak je nožem napao i ozlijedio četvero muškaraca ispred jednog kluba na Bačvicama.

Drama kod Makarske: Skakali u more da izvuku vozača auta…

Auto je pao u more u trajektnoj luci u Drveniku kraj Makarske. Navodno je promašio rampu za ukrcaj.

Čitatelji su nam javili da su ljudi skakali u more kako bi izvukli zaglavljenog vozača.

Okrenuli smo se i vidjeli da je auto u moru, a jedan čovjek koji je bio u prolazu skočio je u more, ispričala nam je čitateljica o nesreći u trajektnoj luci Drvenik kraj Makarske.

– Auto je promašio rampu za ukrcaj – govori nam čitateljica.

Izvukli su ga oko podneva.

– Nešto poslije 11 sati dobili smo poziv na intervenciju. Auto je bio pod vodom, ali smo ga brzo izvukli rekli su nam iz Uslužnog obrta Ante.

Srećom, u nesreći nije bilo ozlijeđenih.

(24sata.hr)