Hrvatski napadač Mario Mandžukić nakon polusezone “grijanja klupe” pod trenerskom palicom Maurizija Sarrija napušta Juventus, a torinsku adresu mijenja engleskom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Mario je naime pristao sklopiti ugovor s velikanom otočkog i svjetskog nogometa, Manchesterom Unitedom, koji je malo “skrenuo s puta” pa smatraju da bi im čvrsti Mandžo mogao vratiti snagu. Hrvat bi tako u siječnju službeno trebao potpisati papire, ali njegova želja je otići što ranije, već u prosincu. 

– Mario želi već u prosincu otići u Manchester United kako bi trenirao i uklopio se u momčad – piše talijanski Tuttosport. 

Odluka je sada na Juventusu hoće li ranije pustiti Marija ili ne, iako ne bi trebalo biti problema budući da ga Sarri nije još niti u jednoj utakmici koristio. Na ovaj je način u Milan 2008. stigao i Thiago Silva, iako nije mogao prvih mjeseci još službeno biti član kluba. 

Fabio Paratici, sportski direktor Juventusa, u Londonu dogovora Mandžukićev transfer, ali i prodaju Paula Pogbe, već dugo želje Maurizija Sarrija. 

 

Izvor: Eva Grgić / 24sata.hr