Tužni detalji o stanju Šumahera: Ponekad plače u invalidskim kolicima, ne može ni da priča, ni da hoda…

Kurir

O zdravstvenom stanju legendarnog šampiona u Formuli 1, Nijemca Mihaela Šumahera, gotovo ništa se ne zna jer porodica ništa ne iznosi u javnost. Britanski tabloid “Ekspres” nedavno je objavio tekst pod nazivom: “Gdje je Mihael Šumaher? Hoće li mu ikada biti bolje?”

Autor teksta ističe da nije sasvim jasno gdje se legendarni Nijemac trenutno nalazi. Da li je u svojoj kući u Švajcarskoj ili je na ranču u Sjedinjenim Američkim Državama…

“Po onome što znamo o njegovim povredama, Šumaher ne može da hoda, ni da razgovara, ali izvori tvrde da može da pokaže emocije. Prema izvještajima o zdravstvenoj zaštiti, Šumaherovi računi za kućnu njegu premašili su 22 miliona eura”, navodi se u tekstu ovog tabloida.

Francuski časopis “Paris Match” navodno ima izjavu jednog člana familije.

“Kad ga stavite u invalidska kolica i okrenete prema prekrasnoj panorami planina s pogledom na jezero, Mihael ponekad plače”.

Njegova djeca i supruga nisu izgubili nadu da će se Mihael ipak oporaviti.

“Hoće li Šumaher ikada više izaći u javnost? Od male količine informacija koje je do sada dala njegova porodica, čini se da neće biti vidljiv u javnosti u skorije vrijeme. Međutim, izvor je rekao: Korina i djeca se svakog dana nadaju medicinskom čudu. Porodični prijatelj je takođe otkrio da je legenda dobro, ako se uzme u obzir situacija i okolnosti u kojima se nalazi”, zaključuje se u tekstu.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...