Svakodnevno nam naši pratioci pišu, šalju slike i snimke u kojima se vidi način na koji se dovoze migranti i kako se tretiraju isti na prostoru Unsko-sanskog kantona.

Poznato je da je najveći broj migranata u BiH u USK, kažu zbog blizine granice i želje da najbrže izađu u krenu u EU, ali način na koji vlasti u BiH postupaju sa istim i kako dopuštaju da se u velikom broju dovlače i ostavljaju u USK nije ispravan i mora se promijeniti.

To je ono što građani i narod u USK očekuje i tjeraju nadležne državne vlasti da urade.

U međuvremenu se događaju ovakve scene kao ove iz video snimka kojeg nam je poslao jedan od naših pratilaca. Pogledajte video u cjelosti.

Izvor: Cazin.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.