Jutros je na stranici Udruženja ‘Nanićevi Bužimljani’ objavljeno da je smrtno stradao njihov sugrađanin, Samir Sijamhodžić, koji je bio pripadnik 108 Brčanske brigade.

“Tužna srca primili smo informaciju da je u rijeci Savi pronađeno tijelo našeg sugrađanina SAMIRA SIJAMHODŽIĆA, rodom iz Bužima, koji je imao nadimak “CONDOR”.

Samir je bio pripadnik 108. Brčanske brigade. Ostavio je veliki trag u borbi za našu jedinu Domovinu Bosnu i Hercegovinu, više puta ranjavan.

Da ga Allah počasti Džennetom, a njegovim najdražima podari sabura i strpljenja Amin.”

Neka mu je vječni rahmet, a porodici sabur, poručili su iz Udruženja.

Izvor: cazin.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.