Ronaldovi izleti u svijet pr0sti…tucije.

Prije nego je sreću našao u zagrljaju Georgine Rodriguez, ljubavni život portugalskog fudbalera Cristiana Ronalda bio je prilično buran.

Lista žena s kojima se Ronaldo zabavljao prilično je duga. Iza sebe fudbaler Juventusa ima niz afera, neke djevojke su ga optuživale i za silovanje, a neke su odlučile u javnost izaći s informacijama iz spavaće sobe i tako doći do svojih pet minuta slave.

Kako je otkrila u biografskoj knjizi ‘I died to live’, jedna od onih koja je provela vrelu noć s Ronaldom je i manekenka i voditeljica Andressa Urach, poznatija kao Miss BumBum.

“Do svoje 27. godine svoju sam intimu podijelila sa stotinama, možda i hiljadama muškaraca. Pretvorila sam svoje tijelo u jeftinu robu”, otkrila je Andressa, čijem atraktivnom izgledu nije odolio ni Ronaldo, koji joj je navodno za noć izdvojio 10.000 dolara.

“Ronalda su mu preporučili dvojica fudbalera s kojima sam već spavala. Nazvao me i pitao jesam li zaista najbolja guza Brazila. Još dok sam bila u liftu srce mi je ubrzano kucalo jer sam znala da me samo sekunde dijele od susreta s Ronaldom. Kad su se otvorila vrata njegove hotelske sobe, Ronaldo me je dočekao s osmjehom i pozvao unutra.”

Nije stala na tome…

“Kratko smo porazgovarali o onome što se treba dogoditi, a onda me je samo zgrabio. Imali smo grub i divlji seks, a suprotno onome što sam zamišljala, Ronaldo je veoma agresivan u krevetu. Sve je završilo dosta brzo”, napisala je u svojoj knjizi.

U međuvremenu Andressa je u potpunosti promijenila svoj život. Zbog loših implantata u stražnjici je vodila borbu za vlastiti život, proživljavala je dramu, a to ju je promijenilo u toj mjeri da se kasnije posvetila vjeri i da sada radi na istjerivanju zla iz ljudi.

“Sponzala sam Boga i okrenula se vjeri. Bila sam željna slave jer su me obuzeli zli demoni, a sad ih želim istjerivati iz ljudi”, objasnila je Andressa.

Golman PSG-a na odmor poveo s..s bombu koja nije skidala žute tange

Njemački golman Kevin Trupp i njegova ljepša polovica Izabel Goulart ovih dana uživaju u odmoru na grčkom ostrvu Mikonos.

Ovo ostrvo je pravi raj za fudbalere koji se gotovo svako ljeto označavaju na njemu preko društvenih mreža, a ove godine se i Trapp odlučio da ga posjeti.

On je tamo otišao sa Izabel s kojom je u vezi četiri godine, a godinu dana su vjereni.

Da među njima još uvijek postoji vatra kao i prvih dana, dokazuju i nježnosti koje izmjenjuju dok se sunčaju.

Trapp i Izabel su odlučili da se malo opuste, pa je ona čitav dan bila u žutim tangama, a to su iskoristili i paparazzi kojih je sve više na ovim otocima kako bi ‘okinuli’ nekoliko izazovnih fotografija.

Inače, kada je riječ o samom golmanu, on je prošlu sezonu proveo na posudbi u Eintrachtu iz Frankfurta i čini se kako će se ovog ljeta vratiti u PSG i ponovo biti prvi golman ove ekipe.

Razotkriveno ko je djevojka uz koju Courtois uživa na Ibizi

Italijanka s golmanom Reala.

Italijanska manekenka Sara Soldati je djevojka koja se pojavila na fotografijama s Thibautom Courtoisom.

Nakon što je završena sezona, Courtois je odlučio da se odmori na Ibizi, a sa sobom u društvu je 27-godišnji golman madridskog Reala imao atraktivnu crnku.

Sunčao se na plaži u ležaljci dok mu je društvo pravila atraktivna mlada djevojka iz Italije.

Španski mediji su u nedjelju objavili set fotografija, ali nije bilo poznato ko je Courtoisova ‘prijateljica’. Ispostavilo se da seradi o Sari Soldati, manekenki iz Italije.

Kada zavirite u Sarin profil, onda možete i da zaključite zašto se našla pored golmana Real Madrida, koji očigledno ima dobar ukus kada su žene u pitanju.