Shakira (41) je nekoć bila seks bomba, prepoznatljiva po svom senzualnom trbušnom plesu od kojega je svim muškarcima ključala krv…

A onda je rodila prvi, pa drugi put – i nekako iščezla. Zatim je imala i ozbiljnih problema s glasnicama. Međutim, kada se ona vrati, vrati se u stilu.

Bolja nego ikad

Jučer je vatrena Kolumbijka nastupala u Meksiku, gdje je obožavateljima priredila pravi spektakl. U jednom je trenutku počela padati kiša, ali njoj to nije nimalo zasmetalo. Naprotiv, tek se tada Shak do kraja raspojasala i uz zvuke orijentalne glazbe zaplesala trbušni ples.

Podsjetila je tako na neka prošla vremena kada je svoj talent redovito pokazivala u spotovima i na koncertima. Objavila je isječak te senzacije na društvenim mrežama i pokupila uistinu laskave komentare. Njezini su je obožavatelji okrunili titulom najbolje trbušne plesačice na svijetu i prozvali je plesnom kraljicom.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.