Twitter profil Vjerice Radete ponovo aktiviran

Biscani.net
Iako je nakon mnogobrojnih prijava deaktiviran Twitter profil potpredsjednice Skupštine Srbije Vjerice Radete zbog neprimjerenog komentara povodom smrti Hatidže Mehmedović, Radeta je ponovo "aktivirana" na ovoj društvenoj mreži.

Iako je nakon mnogobrojnih prijava deaktiviran Twitter profil potpredsjednice Skupštine Srbije Vjerice Radete zbog neprimjerenog komentara povodom smrti Hatidže Mehmedović, Radeta je ponovo “aktivirana” na ovoj društvenoj mreži.

Radetin uvredljivi komentar na Twitteru osudili su brojni domaći i strani visoki zvaničnici, među kojima su i državni funkcioneri u Srbiji.

Korisnici Twittera prijavili su skandalozan tvit kao jezik mržnje zbog čega je njen nalog na Twitteru bio nedostupan nekoliko dana.

Ipak, Radeta je danas ponovo aktivna na Twitteru.

Predstavnici Demokratske stranke, Lige socijaldemokrata Vojvodine i Liberalno-demokratske partije zatražili su da se potpredsjednica Skupštine Srbije i članica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta hitno smjeni s te dužnosti zbog izjava o smrti predsjednice Udruženja “Majke Srebrenice” Hatidže Mehmedović.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...