MLADA hrvatska reprezentacija od 20 sati na Šubićevcu igra prvu utakmicu kvalifikacija za Euro 2021. godine koji će se igrati u Sloveniji i Mađarskoj.

Iz reprezentacije koja je ljetos nastupala na Euru u Italiji i San Marinu više nema Alena Halilovića, Josipa Brekala, Josipa Brekala, Nikolu Vlašića i Duju Ćaleta-Cara. Novi članovi reprezentacije su Vinko Soldo, Dinamov junior Luka Hujber i novi član Istre Mario Ćuže, trenutačno jedan od najboljih strijelaca HNL-a.

“Svaka prva utakmica je teška. Ima nervoze i među igračima i svima nama, ali ambiciozni smo. Škotska nam je nepoznanica, ali igraju dosta direktno i agresivno i jako su dobri u igri jedan na jedan. No, vjerujem da imamo dovoljno kvalitete”, rekao je izbornik Gračan.

Hrvatska je u skupini s Grčkom i Češkom, s kojima je igrala i u prošlom ciklusu te s Litvom, Škotskom i San Marinom. Kvalifikacije se igraju u devet skupina te će se na Euro plasirati pobjednici skupina te najbolja drugoplasirana momčad. Ostalih osam drugoplasiranih ekipa ide u dodatne kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijek susreta pratite na Indexu…

U-21 HRVATSKA – ŠKOTSKA 0:0

TIJEK SUSRETA:

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr