U Bihaću je danas zasjedala Vlada Unsko-sanskog kantona (USK).

Na sjednici je razmatran nacrt Zakona o prijavljivanju postupku provjere podataka o imovini nosioca javnih funkcija u Unsko-sanskom kantonu te nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na imovinu i porezu na naslijeđe i poklon koji su upućeni u skupštinsku proceduru.

Premijer Mustafa Ružnić i članovi Vade Kantona, na prijedlog ministrice zdravstva i socijalne politike Nermine Ćemalović, donijeli su odluku da i ove godine, iz budžeta USK bude dodijeljen grant udruženju Roditeljska kuća „Srce za djecu oboljelu od raka“ koje djeci oboljeloj od raka i njihovim porodicama pružaju smještaj, hranu i psihosocijalnu podršku za vrijeme liječenja u Sarajevu, objavljeno je na zvaničnoj Facebook stranici Vlade USK.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.