U braku sam i imam djecu sa ženom koju volim.

Slučajno sam sreo bivšu sad je ljepša nego ikad, u pojasu uža, vitke noge i prošireni kukovi, prvu ljubav nakon nekih 7 godina od našeg raskida.

Stupili smo u kontakt. Ona je takođe udata i sretna u braku. Našli smo se u hotelu, oboje smo popili nekoliko pića, uzeli smeštaj i prisjećali se šta smo radili u mladosti sve do jutra.

Nisam znao kako da slažem ženu kad sam došao rano kući. Čujemo se redovno i ja vam ne mogu opisati kakav osećaj imam, u meni su se probudile neke emocije koje nisam do sad imao.

Sa jedne strane sam sretan u braku a sa druge strane bivša devojka me vraća u mladost. Ne znam je li moguće voljeti 2 žene u isto vrijeme?!

Izvor: komicnistatusi.rs

Više saznajte na izvornom linku: – “U braku sam i imam djecu sa ženom koju volim” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.