“U braku smo 20 godina i prije par dana sam kod muža na mobitelu vidjela SMS poruke sumnjivog sadržaja. Shvatila sam kroz tih par poruka da se muva sa nekom klinkom.

Tražila sam način kako da svoje sumnje potvrdim, pratila ga gdje god ja je išao i sva muka se sinoć isplatila, mislim bolje da nije… Uhvatila sam ga na djelu u hotelskoj sobi sa kćerkom naših komšija, djevojčicom koja nema još ni 18 godina.

Uslikala sam ih i odmah mu rekla da ću da se od njega razvedem. Ostavila sam ih da “uživaju ” u svojoj sreći, jer od tog tranutka on meni ništa nije značio… Ima 46 godina, a djevojčica 17, grozno, pored svega ostalog.

Kad se moj muž vratio rekao mi je da sa tom djevojčicom nije iz ljubavi, niti mu šta znači, već je sa njom iz osvete, obzirom da je prije par godina otkrio da je naš komšija, tata od te djevojčice iskorištavao našu kćerku, isto je bila njenih godina. Kada mi je to rekao pala sam u nesvijest.

Pozvala sam kasnije kćerku, pitala je da li je istina da je komšija iskorištavao kada je bila djevojčica, a ona je tada počela da plače i potvrdila sve što je moj muž rekao. Ne znam šta da mislim, ni ta djevojčica ne zaslužuje da se neko igra sa njom, ali kada se radi o osveti mora biti nedužnih “žrtava”.

Nije da sam mužu oprostila, ali cijela ova priča sa kćerkom mijenja stvar u korijenu… i kod mene se javio osjećaj za osvetom… KORISTIO JE MOJU PRINCEZU, ISKORIŠTAVAO JU JE :(… Jedva čekam da napuni 18 godina, lično ću da odem kod komšije i pokažem mu ove slike kako njegova kćerka uživa sa mojim mužom!..”

Izvor: Sve-za-vas

Više saznajte na izvornom linku: – “U braku smo 20 godina i prije par dana sam kod muža na mobitelu vidjela SMS poruke” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.