Ovo lice osumnjičeno je da je 10. oktobra u večernjim satima u porodičnoj kući komšije J.Z. ispalio tri hica iz vatrenog oružja, ali srećom nije bilo povrijeđenih.

Naime, između osobe J.Z. i njegove supruge došlo je do verbalnog sukoba sa osobom inicijala J.R., a nedugo nakon toga J.R. je iz vatrenog oužja ispalio tri hica prema J.Z. i njegovoj supruzi.

Daljnji rad na dokumentovanju krivičnog djela „Izazivanje opće opasnosti“ i „Nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija“ nastavljaju istražitelji OKP PS Bužim.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.