U krugu autootpada „Dilaver” u mjestu Želeča kod Žepča sinoć oko dva sata poslije ponoći prilikom loženja vatre dogodila se eksplozija u kojoj je povrijeđen noćni čuvar E. I.

Nakon eksplozije, komšije koje žive u neposrednoj blizini mjesta gdje se dogodila eksplozija pozvale su Hitnu pomoć i policiju PU Žepče. Povrijeđeni čuvar kolima Hitne pomoći prevezen je u Dom zdravlja Žepče, gdje mu je ukazana medicinska pomoć, nakon čega je upućen u Kantonalnu bolnicu Zenica.

Čuvaru E. I. su konstatirane teže tjelesne povrede.

Policija utvrđuje uzroke koji su doveli do eksplozije.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – U eksploziji povrijeđen noćni čuvar na autootpadu / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.