U pucnjavi u jednom novopazarskom restoranu, koja se dogodila u večeras oko ponoći, teško je ranjen muškarac iz Novog Pazara, prenosi portal indeksonline.rs. 

Prema informacijama sa lica mjesta, u pucnjavi je ranjeno više lica. Ranjeni je prebačen u Opštu bolnicu Novi Pazar, a pretpostavlja se da je u pitanju kafanski sukob. 

Policija radi na rasvjetljavanju ovog slučaja kao i identifikaciji osobe koja je pucala iz pištolja.

Dežurni tužilac u prisustvu policije vrši uviđaj na licu mjesta, a više detalja o pucnjavi bit će poznato nakon uviđaja.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – U kafanskom sukobu ranjeno više osoba / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.