Na svadbi je bilo oko pet stotina zvanica, a mahom su svi donijeli bijele koverte

Svadba koja je obilježila prethodni vikend, ali slobodno možemo reći mjesec i godinu je svadba sina Cece Ražnatović, Veljka Ražnatovića i njegove izabranice Bogdane Rodić, od juče gospođe Ražnatović. Mnogi ovu svadbu nazivaju svadbom decenije, a ekipa Telegraf JETSET-a ispratila je za vas sva dešavanja.
 
Mladenci su ispoštovali skoro sve svadbene običaje, ali su dodali i neke običaje sa Kipra, s obzirom da je Bogdanu i Veljka vjenčao kum Grk, koji je pred polazak po mladu obavio kompletno spremanje mladoženje u njenoj porodičnoj kući, kako običaji nalažu. Tako su Veljka pre venčanja brijali, oblačili, obuvali, parfemisali…

Ono što su gosti zasigurno ispoštovali je dres kod koji je damama nalagao da ne mogu biti u kratkim suknjama, a na žurku su mahom svi došli sa poklonima u bijelim kovertama.

Foto:Telegraf.rs

Kako priča izvor blizak maldencima, mladi bračni par Ražnatovića noćas je brojao više od 100.000 eura.

– Nije bilo nekih poklona. Uglavnom su dobili po koju flašu žestokog pića, za mladu je stizalo cvijeće, ali više je bilo u kovertama. Kako sam čuo, Bogdana i Veljko su dobili više od 100.000 eura i skoro svi gosti su se ipak odlučili za novac – kaže izvor blizak Ražnatovićima.

Nije samo ovu priču potvrdio izvor, već i same zvanice, koje su nam na pitanje o poklonu odgovarali samo jednom riječju – koverta.

– Od kad su stari Feničani izmislili novac, pokloni nisu potrebni – rekao nam je pjevač Aco Pejović, dok je voditeljka Dušica Jakovljević obrazloženje zašto koverta imala interesantniji odgovor: “Ne mogu sa peglom da dođem, em je nezgrapno da nosim, frižider još teže. Televizor im sigurno ne treba, sa parama uvijek najbolje znamo šta ćemo”.

Foto:Nikola Tomić

Ni druge zvanice nisu razmišljale kada je poklon u pitanju. Pjevač Saša Matić poklon je prepustio svojoj supruzi, koja se ipak odlučila za bijelu kovertu.

– Poklon je na sigurnom. Kod žene je koverta, ipak žene najbolje znaju da barataju novcem – rekao nam je Matić.

Foto:Nikola Tomić

Tako da, ako zaključimo da je na svadbi bilo oko 500 zvanica, mladenci su zaista noćas imali pune ruke posla otvarajući koverte.

Podsjetimo, Veljko i Bogdana sklopili su u nedelju, 24. novembra, i crkveni i građanski brak. U 16:30 časova venčali su se u kripti Hrama Svetog Save, a u 19 časova obavljeno je građansko vjenčanje u elitnom hotelu u Novom Beogradu, gdje je upriličeno slavlje, prenosi Telegraf.rs

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.