U Mostaru je potvrđen još jedan slučaj zaraze koronavirusom čime je ukupni broj pacijenata u Bosni i Hercegovini dostigao 39, potvrđeno je a Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. Pored pozitivnog testa u Mostaru, šest testova za osobe u Sarajevu pokazalo se negativnim. 

Tokom srijede već su identificirana četiri nova slučaja. Radi se o jednoj muškoj i jednoj ženskoj osobi iz Banje Luke koje su u izolaciji, te o dvije osobe u Mostaru. Time se broj potvrđenih danas popeo na pet. 


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – U Mostaru potvrđen još jedan slučaj zaraze koronavirusom / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.