U OVOJ HALJINIJI JE KRENULA U NOĆNI PROVOD: Napravila pometnju i u gradu i na Instagramu!

virealni.online

Mislili ste da ste vidjeli sve modele izazovnih haljina? Amber Turner, zvijezda emisije “Towie”, potrudila se da nam pokaže da i od izazovnog ima izazovnije.

Ovu plavu haljinu ona je nedavno odabrala za noćni izlazak u Londonu. Zamislite kakvu je pometnju napravila u klubu kada se pojavila u ovakvoj odjeći.

Veliku budu podigla je ovim izdanjem i na Instagramu.

Dobila je, očekivano, veliki broj komplimenata zbog ovog modnog odabira, ali i dosta kritika.

Pokrenula je i pravu raspravu dilemom da li je ispod haljina nosila veš ili ne. Najveći broj pratilaca rekao je da ispdo odjeće nije bilo “ničega”.

Govorili su to iako je Amber na Instagramu postavila i jednu ovakvu fotografiju.

Komentari da nije nosila veš pomalo su je i naljutili pa je na Tviteru jasno naznačila da je veša ipak bilo.

Savjetovala je svima i da zumiraju sliku ako ga i dalje ne budu primjetili. “Sitnica” da je obukla gaćice, nije nimalo ublažila izazovnost njenog stajlinga.

Izgledala je uprkos “ovom krugu i strelici na slici”, kao da je haljinu stavila na golu kožu.

ALEKSANDRA SUBOTIĆ se skinula na Zlatiboru pa isturila stražnjicu u bezobraznoj pozi

Aleksandra Subotić je objavila nekoliko provokativnih slika sa zimovanja,Aleksandra Subotić i David Dragojević trenutno borave na Zlatiboru, a ona je iskoristila priliku da objavi nekoliko golišavih slika.

Aleksandra se skinula u spa centru i pozirala u nekolko poza,nakon mnogo okrsaja u rijelitima dala je sebi oduska i opustila se maksimalno.

A kao i obično, najviše komentara je izazvala njena poveću guza, koju je Subotićeva pokazala u lascivnoj pozi,na stolici prekrštenih nogu,gdje se vidi i provokativna tetovaža.

Mediji su pisali kako se Aleksandra razišla sa svojim dečkom,ipak je sve demantovala kada se pojavila sa njim na zlatiboru,iako ga krije ovaj put nije mogla.

KAKAV JE KOMAD IZGUBIO: Lingard dobio nogu od Jene nakon nove prevare 

Fudbaler Manchester Uniteda, Jesse Lingard, ne uživa previše prethodnih dana nakon što mu je djevojka Jena Frumes poručila da više ne želi biti s njim.

Jena je u nekoliko navrata opraštala Lingardu razne skandale, a svake druge sedmice engleski mediji pisali su o tome da je on prevario svoju djevojku,razlog tome je činjenica da Jena živi u Sjedinjenim Američkim Državama i da nemaju baš puno prilike da se viđaju.

Ova zanosna manekenka na svom Instagram profilu jučer je objavila da ona i Jesse više nisu zajedno, te kako je to najbolja odluka za oboje,međutim, samo nekoliko sati kasnije Jena je izbrisala ovu objavu, te nije objasnila zbog čega je to uradila.

Barem mogu reći da sam pokušala i plus sam uživala u vožnji Želim ti sve najbolje Jess”, napisala je Jena.

The Sun prenosi da je Jesse ponovo prevario svoju djevojku i da je ona ovaj put dobila dokaze za to,iako je pokušao da se opravda i izvini za svoje postupke to mu ovaj put nije uspjelo,navodno, Jena je otkrila da je Jesse vara s jednom od svojih fanova s kojom se dopisivao već nekoliko mjeseci.

Foto: Instagram0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...