BURUNDI je jedna od četiri zemlje, uz Nikaragvu, Tadžikistan i Bjelorusiju, gdje se još igra nogomet. 

U Burundiju, istočnoafričkoj zemlji s desetak milijuna stanovnika, ne planiraju prekinuti ligu zbog pandemije koronavirusa. Nakon razgovora s ministrom zdravstva donijeli su nekoliko odluka kako bi se liga mogla nastaviti.

Prva je zabrana grupne proslave golova, druga obavezno pranje ruku prije utakmice, treća izbjegavanje razgovora sa sucima, a četvrta zabrana rukovanja sa sucima i suparnicima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Burundiju su do kraja prvenstva ostala tri kola. U toj zemlji zabilježena su tri slučaja zaraze koronavirusom, virusom koji je u svijetu odnio više od 80 tisuća života.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – U ovoj zemlji zabranili su proslavu gola i razgovore sa sucima, ali ne prekidaju ligu / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.