U posjeti općini Bosanska Krupa danas je boravila delegacija predstavnika izvršne i zakonodavne kantonalne i federalne vlasti, na čelu sa Šemsudinom Dedićem, ministrom u Vladi F BiH i Huseinom Rošićem, premijerom USK.

Nakon puštanja u promet puta Priki put – Konjodor delegacija je obišla i radilište Doma kulture u naselju Jezerski. Radovi na ovoj zgradi se privode kraju, a potpuna sanacija koštala je 114 000 KM. Dio sredstava osigurala je Općina Bosanska Krupa dok su predstavnici kantonalne vlasti za ovaj projekat usmjerili 84 000 KM sredstava iz dobiti poduzeća Unsko-sanske šume.

Izvor: vladausk.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.