Već šesti dan traje potraga za Samirom Šarčevićem iz Sanskog Mosta.

Za njim je do sada tragala policija, Klub ekstremnih sportova Condor, rodbina i prijatelji, a od danas se u potragu uključila i Gorska služba spašavanja iz Općine Novi Grad Sarajevo koji su sinoć stigli u Sanski Most.

Radi se o jednoj od najobučenijih službi u zemlji kada je u pitanju potraga za nestalim i spašavanju unesrećenih i stiglo je osam pripadnika.

U potragu su se također uključili i sanski lovci.

Do sad potraga nije dala rezultate te se mole građani da prijave bilo kakvu provjerenu i pouzdanu informaciju o nestalom koji je u trenutku nestanka na sebi imao žutu jaknu fluroscentne boje, crnu trenerku i kapu iste boje na glavi.

Izvor: Cazin.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.