Jelena Karleuša posljednjih dana ponovo je u žiži medija u regionu. Naime, atraktivna pjevačica koja je poznata kao osoba bez dlake na jeziku, „zaratila“ je sa poznatim bosanskim reperom Amarom Hodžićem (Bubom Corellijem). Naravno, on joj nije ostao dužan i sigurno da će oni i u narednom periodu nastaviti „prepucavanje“ putem medija i društvenih mreža.

Nakon nekoliko godina pauze, Jelena Karleuša nastupit će pred Sarajlijama. Iako sigurno bez problema može napuniti najveće dvorane u Sarajevu, srbijanska zvijezda odlučila se za nastup u klubu „My Face“ 16. novembra. Ova informacija obradovala je fanove njenih pjesama, tako da su sva mjesta u najboljem klubu u glavnom gradu BiH rezervisana za samo nekoliko sati. Kako bi uživali u pjesmama, ali i u odličnom scenskom nastupu, muškarci će ulaznice za ovaj koncert morati platiti 20 KM, a žene 15 KM.

Prije Jelene Karluše goste u „My Faceu“ u petak, 9. novembra, zabavljat će atraktivna Edita Aradinović. Karte za nastup bivše „Ministarke“ koštaju 10 KM.