„Calligaris stavlja naglasak na vrhunski dizajn sa pomno odabranim kvalitetnim materijalima, oblicima i bojama koji su sinonim za stil preko devet decenija. Karakteriše ga mješavina savremenog dizajna i fleksibilnosti, te širok, dobro strukturiran rasponom funkcionalnog namještaja koji je nepogrešivo elegantan i pruža beskonačan broj opcija za kombinaciju s drugim oblicima, bojama i materijalima,“ kazala je u povodu otvorenja Sanja Čajić, predstavnica kompanije Calligaris.

Ovaj jedinstveni salon koji morate posjetiti odiše elegancijom, a na 150 kvadratnih metara pronaći ćete najbolje od dizajnerskog namještaja za vaš dom ili poslovni prostor. Posjetom novom Calligaris salonu u Sarajevu možete isprobati moderan i udoban Calligaris asortiman stolova i stolica, trpezarija, dnevnih boravaka, spavaćih soba i asesoara, a bogat izbor boja i materijala uz atraktivan dizajn ispunit će vaš životni prostor vrhunskim namještajem.

Više informacija potražite na web stranici: https://house.ba/portfolio/calligaris/

U petak je u Sarajevu, u društvu predstavnika medija i partnera službeno otvoren salon renomiranog talijanskog proizvođača namještaja Calligaris. U moderno dizajniranom ambijentu, smještenom u ulici Džavida Haverića 5, možete vidjeti svu raskoš kompletnog asortimana Calligaris namještaja kojim ćete vaš dom učiniti najljepšim mjestom na svijetu.

Calligaris je brend sa dugogodišnjom tradicijom u izradi namještaja koji prati i nameće trendove u uređenju enterijera još od je davne 1923. godine kada je proizvedena prva stolica s potpisom ovog brenda. Danas u 100 zemalja diljem svijeta u ponudi imaju preko 800 kataloških proizvoda koji su od sada po prvi put dostupni i u našoj zemlji.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba