U Startup Studiju Bihać danas je upriličeno potpisivanje ugovora sa pet neformalnih grupa – korisnika trećeg poziva Omladinske banke Bihać. Time je ove godine Grad Bihać zajedno sa Fondacijom Mozaik kroz tri javna poziva implementirao 13 projekata i dva mikrobiznisa.

“Ovo je potvrda naše dobre saradnje sa lokalnom zajednicom i mi smo kao Fondacija ove godine realizirali 61 mikrobiznis i 488 projekata ukupne vrijednosti preko milion KM. Čestitam danas potpisanim grupama i udruženjima i nadam se da ćemo već slijedeće godine imati još više projekata i mikrobiznisa”- kazao je Željko Pauković, direktor programa Omladinske banke.

Danas su potpisani ugovori za slijedeće projekte:

– Basket Bihać 2020 (Mirhat Bešić, Amir Kulenović, Lejla Hamzić, Dino Šerak)
– U zdravom tijelu zdrav duh (Jasmina Kulenović, Šejla Kulenović, Jasmina Merdanović)
– Igre mladih (Emina Grošić, Semira Šahinović, Belkisa Šahinović)
– WeUSK (Kemal Havić, Armin Poljak, Ermina Vukalić)
– Sportska oprema KBC “Bihać” (Veldin Halilović, Emir Hadžić, Melisa Halilović, Adis Šušnjar)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.