U neposrednoj blizine Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar i mrtvačnice na Bijelom Brijegu oko 13 sati je došlo do sudara u kojem su učestvovala dva automobila marke Opel.

Prema prvim informacijama, u nesreći su povrijeđene tri osobe, koje su odmah prevezene u Centar urgentne medicine (CUM) SKB-a Mostar. Stepen njihovih povreda, za sada, nije poznat. 

Na licu mjesta su pripadnici Policijske uprave Mostar koji obavljaju uviđaj, a više informacija bit će poznato naknadno.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – U sudaru kod mostarske bolnice povrijeđene tri osobe / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.