U trećem mjesecu trudnoće uhvatila je muža sa drugom: Osvetila joj se na UŽASAN I BOLAN način i sve SNIMILA I OBJAVILA (FOTO)

blic.rs
Li Šanel (23) iz Vijetnama je tri mjeseca trudna i sedam mjeseci u, mislila je, srećnom braku sa suprugom Čien Keom (24).

Sve je teklo manje-više glatko, a onda je Čien počeo da sve više izostaje iz kuće, na sve duže periode. To je probudilo sumnju u mladoj trudnici i riješila je da sazna šta se tačno dešava.

Sa tri prijateljice pratila je muža i uhvatila ga je na putu ka motelu.

Poslije kraćih konsultacija, rešile su da upadnu u sobu i vide šta se dešava. I imale su šta da vide – Čien je tamo zaista bio sa ljubavnicom.

I umjesto da napadnu glavnog krivca – njenog muža, Li je brže-bolje izvukla rukavice i čili paprike koje je ponijela za svaki slučaj. Tri prijateljice čvrsto su držale ljubavnicu dok joj je Li stavljala ljute papričice u va*inu! Sve su slikale i objavile na Fejsbuku a nakon toga dodala i par besmislenih komentara. Uznemirujuće slike nećemo prenijeti, ali komentar hoćemo.

Kako mogu da očekujem podršku od muža i dobar brak kada me vara sa uništiteljkom brakova. Žena oprašta ali ne zaboravlja, i ova ljubavnica nikad neće zaboraviti moj bijes. Znam da ima ljudi koji me sada mrze, ali takav je život, ne možemo svima da udovoljimo – napisala je i sav bijes usmjerila je ka nesrećnoj ženi koja, kako javljaju mediji, nije podigla tužbu protiv nje niti to planira.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...