“U vezi sam sa oženjenim komšijom koji ima 40 i preko 20 godina je stariji od mene. Zajedno smo, mislim ispavamo duže od godinu dana i od kada sam počela da TO radim sa njim baš mi je super.

Moj momak naravno ne zna za moju vezu sa komšijom, čak misli da sam i dalje nevina. Nisam mu nikada dozvolila ni da me poljubi, što me u njegovim očima čini sveticom i najboljom curom u gradu. Ponosi se sa mnom i kako kaže jedva čeka prvu bračnu noć.

Za mene sve je bilo idealno do prije 10-ak dana kada me sa komšijom u njegovom automobilu zatekao moj brat. Znači ne viđeni šok i za njega i za mene… Bila sam 100 posto sigurna da će da me kaže roditeljima što bi izazvalo nevjerovatne posljedice i za mene, ali i za komšiju.

Ono prvo što sam maloljetna, moj tata bi poludio i ko zna kako bi reagovao, a drugo sa košijom sa kojim ja već duže od godinu dana spavam moj tata ne govori i u svađi su preko 10 godina. RAZLOG???

Šokirati ćete se, tata ga zatekao u krevetu sa mamom, mislim mojom mamom. Mami je oprostio, ali sa njim ne govori od tada i bolna mu je tačka. 10 dana je prošlo i brat ništa nikome nije ispičao, nadam se da i neće…”

 

 

Više saznajte na izvornom linku: – “U vezi sam sa oženjenim komšijom koji ima 40…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.