U VEZI SAM SA OŽENJENIM PROFESOROM, A DANAS SAM MU JAVILA DA SAM TRUDNA: Kad  mi je ovo napisao GRCALA SAM U SUZAMA, ŠTA SAD DA RADIM SA SVOG ŽIVOTA??

CIJELI CHAT NA FOTOGRAFIJI ISPOD:

BONUS: ISPOVIJEST

“Dolazi muž kući i nosi 20 kg brašna.

Ja van sebe od bijesa, govorim mu kako je sebično đubre, a on se smješka… Skoro sam ga istejerala iz kuće. Uzeo je paket raspakovao ga i uzima po 2kg i…

CIJELA ISPOVIJEST NA SLJEDEĆOJ STRANICI——–>

Više saznajte na izvornom linku: – U VEZI SAM SA OŽENJENIM PROFESOROM, A DANAS SAM MU JAVILA DA SAM TRUDNA: Kad mi je ovo napisao GRCALA SAM U SUZAMA, ŠTA SAD DA RADIM SA SVOG ŽIVOTA?? / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.