Trener hrvatskog rukometnog prvaka, RK Zagreba, Veselin Vujović nikako nije zadovoljan izdanjem svoje momčadi. A kako bi i bio kada su njegovi momci ove sezone odigrali daleko ispod razine kluba koji se naziva ‘prvakom’. No, našao je Vujo rješenje: 

– Promjene kreću od ponedjeljka! – izjavio je nakon poraza od Celja u zagrebačkoj Areni u osmom kolu Lige prvaka. 

VESELIN VUJOVIĆ

‘S ovakvom kvalitetom ćemo se mučiti i u hrvatskoj ligi…’

Glavni menadžer Zagreba, Božidar Jović, potvrdio je i konkretne korake u pokušaju poboljšanja zagrebačke momčadi. Na šuterske pozicije tako dolaze Vujin sunarodnjak Miloš Božović (25) iz Tatabanyje koji bi trebao doći na zimu, dok bi se trebale ispuniti i špekulacije o dovođenju trećeg strijelca Danske lige na popunjavanje pozicije desnog vanjskog gdje u Zagrebu neće imati konkurenciju. 

KRAH “PLINARA”

Zagreb najlošiji u Ligi prvaka! Vujo: Promijenio bih 12 igrača

Radi se o Andersu Kraghu Martinusenu (26), danskom rukometašu koji prosječno po utakmici zabija 6,5 golova.

Stižu i domaći dečki.

– Očekujemo dolazak našeg mladog reprezentativca Vlade Matanovića (24) iz Gorenja, a pregovaramo i s Antom Kuduzom (24) kojem je prioritet Njemačka, ali bismo ga mogli nagovoriti da prije toga odigra dvije sezone kod nas – rekao je Jović za Sportske novosti. 

‘SVI BI MI 12 DUVNJAKA’

Červar: Zagreb mora otići iz Arene, ona nije rukometni dom

Naveo je i da je moguć dolazak Tomislava Kušana (25) iz La Rioje, dok će velika želja Zagrebovih navijača – Josip Šarac, ostati nedosanjani san.

– Jednostavno nam je previše 100.000 odštete i 8.000 eura za njega u ovom trenutku – kratko je rekao Jović.

Izvor: Eva Grgić / 24sata.hr