Na zapadnoj strani stadiona Bilino Polje danas je počela prodaja karata za večerašnju utakmicu nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine protiv selekcije Nizozemske u sklopu Lige nacija.

Na punktu koji se nalazi na zapadnoj strani Bilinog Polja u prodaju su puštene karte za zapadnu, južnu i sjevernu tribinu, dok istočna tribina neće biti otvorena za publiku.

Broj karata koji je pušten u prodaju za navijače nije bilo poznat prodavačima, a kazali su nam da je cijena karte za zapadnu tribinu 20 KM, dok će za sjevernu ili južnu tribinu navijači morati izdvojiti 10 KM.

Svaki navijač će uz kupovinu karte dobiti i epidemiološki anketni list koji će morati popuniti, a prilikom ulaska na stadion proći će kroz COVID-19 protokol koji je za potrebe Nogometnog saveza BiH izradio Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica.

Utakmica između Bosne i Hercegovine i Nizozemske igra se večeras s početkom u 18 sati.

Izvor: Klix.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.