Aleksandra Radenović je već sa 11 godina počela da nastupa. Nastupala je sa ocem i bratom na raznim proslavama. 2016. godine je započela vezu sa pjevačem Urošem Živkovićem koji se takođe takmičio u Zvezdama Granda.

Mediji su je povezivali i sa Viktorom Živojinovićem, najmlađim sinom Lepe Brene i Bobe Živojinovića, ipak nema dokaza za tu vezu, piše “Kurir“.

U Zvezdama Granda je upoznala Aleksandru Prijović i bile su bliske prijateljice i cimerke. Posvađale su se jer ju je Prijovićka optužila da koristi lažni profil da bi negativno komentarisala njeno pjevanje.

Aleksandra voli da izlazi i da se druži. Za sebe kaže da je iskrena, komunikativna i brzopleta.

Muzički uzori su joj Svetlana Ceca Ražnatović, Snežana Đurišić i Ana Bekuta. U martu 2017. godine je ugradila silikone u grudi. Izjavila je da je to uradila zbog svog samopouzdanja i da je sada zadovoljnija svojim izgledom.

Aleksandra je u sezonu 2015/16 stigla do superfinala “Zvezde Granda”, ali nije osvojila prvo mjesto.

2016. godine je snimila svoju prvu pjesmu čiji je naziv „Moj si nek’ si najgori“. 2017. godine je izbacila singl „Ljubav ili ludilo“ za koji je uradila spot.

Karleuša pokazala novu frizuru, ali svi su gledali nešto sasvim drugo (FOTO)

Pop diva Jelena Karleuša došla je na snimanje emisije “Zvezde Granda”, zajedno s prijateljem Zoranom Birtaševićem, koji ju je i dovezao.

Jelena je vitku figuru pokazala u uskoj krem haljini, koja je u prvi plan istakla njene zanosne obline.

Pjevačica je ponovo mijenjala frizuru, pa je sada na snimanje došla kao plavuša ošišana na paž.

i