Stefan Veličkovski odlučio je da okuša sreću i ponovo se prijavi za učešće u “Zvezdama Granda”. Nakon Stefanovog nastupa jedini tasteri koji su se upalili bili su ispred Đorđa i Viki. Ovaj Makedonac prethodne sezone bio je u timu Viki Miljković, pa je njegova bivša mentorka morala da povuče svoj glas, jer nema prava da ga ponovo uzme u svoj tim.


-Ne znam da li se sijećate, ali ovaj momak je prošle godine imao okršaj sa Đorđem kada mu je rekao da bi on mogao da ga uči pjevanju– rekla je Marija. Viki nije imala pojma o čemu se radi, dok se Đorđe samo smješkao. Saša je pitao Stefana da li je to istina, a Makedonac je to potvrdio, iako se na njegovom licu vidjelo koliko mu je neprijatno. Đorđe je ipak potvrdio svoj taster i tako Stefana spasio ispadanja iz takmičenja već u prvom krugu.
-Siguran sam da će biti bolan proces dok se između nas ne ispeglaju stvari, ali drago mi je što si u mom timu i što si mi baš ti prvo ptiče u ovoj sezoni– rekao je Džordž, a Stefan je prokomentarisao da će njih dvojica sigurno lijepo sarađivati.

Izvor vijesti: Nina Novaković / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.