Ubio troje djece, ženu nije uspio: Otkriveni novi detalji jezivog zločina u BiH

index.hr

OTKRIVAJU se novi detalji nezapamćenog zločina Admira Sovića iz Bihaća koji je sredinom prosinca prošle godine ubio svoje troje djece, a potom i sebe. Na jeziv zločin odlučio se nakon što ga je supruga odlučila ostaviti.

Admir je svoje troje djece – sina od sedam godina, kćer od pet i najmlađeg sina od dvije godine, zaklao na spavanju.

Majka njegove supruge Lejle za Dnevni avaz je ispričala da ima saznanja da je Admir nakon ubojstva troje djece živio još najmanje 30 sati. Tek potom se ubio.

“Viđen je u gradu u srijedu. Netko je to kasnije rekao Lejli. Pitali su ga, navodno, kamo će, na što je on odgovorio da ide tražiti Lejlu da je ubije”, kazala je Lejlina majka.

“Volio je djecu i brinuo se o njima”

Kaže i da je Lejla jako loše.

“Više vremena provede kod doktora nego kod kuće. Ne jede, smršavila je… Samo sjedi, u nekom je svom svijetu. Ne priča ni s kim”, kazala je.

Dodaje i da ništa nije upućivalo na njegov krvavi čin.

“Nikad nije rekao da bi to napravio. Volio je djecu i brinuo se o njima. Oni su se bili i dogovorili da djeca budu s njom i s njim po osam dana”, rekla je Hatidža za Dnevni avaz.

Bio je ljubomoran i išao je kod vračare

Sović je navodno posjećivao vračaru koja se bavi takozvanom crnom magijom, piše Blic.

Kod vračare je išao jer je mislio da je Lejli, njegovoj supruzi, “nešto napravljeno” i da ga zbog toga želi napustiti. To je otkrio Admirov prijatelj koji je dodao i da je Admir bio izuzetno ljubomoran suprug koji nije volio kad mu žena odlazi od kuće.
Smetalo mu je, kaže, i kad je išla u posjet rodbini u Sarajevo.

“Rekao mi je da je bio kod neke žene za čarke koje ta žena pravi. Želio je vidjeti da netko nije podmetnuo njegovoj ženi Lejli”, rekao je njegov prijatelj Asim Delić.

Izvor: index.hr

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...