Učesnica rijalitija uhapšena u Crnoj Gori: Zbog saradnje s mafijom deportirana u Srbiju

pink.rs/avaz

Bivša učesnica rijalitija “Zadruge” Ana Korać uhapšena je danas u Crnoj Gori.

Kako navode mediji u Srbiji, nju su crnogorske vlasti proglasile sigurnosno rizičnom osobom za Crnu Goru te je deportirana u Srbiju.

Ekipa portala Pink.rs stupila je povodom toga u kontakt s Anom, koja je cijelu priču potvrdila.

– Sletjela sam u Podgoricu i odveli su me sa strane da mi kažu da imam zabranu zato što sam opasna i rizična. Kao, “s mafijom sarađujem”, zato ne mogu da me puste. Ja stvarno ne znam u kom oni filmu žive. Kao da sam kriminalac. Sad čekam sljedeći avion – rekla je.

Ana Korać pokazala više nego u Zadruzi, atraktivna brineta zapalila Instagram golim grudima

Bivša učesnica Zadruge Ana Korać svojim golim grudima zapalila je društvene mreže. Ana nakon izlaska iz rijalitija vrijedno radi kao model, a sada je svoje pratioce počastila fotografijama sa snimanja spota Slobodana Radanovića.

Ana pozira u uskoj bijeloj haljini, a njene grudi izgledaju kao da će svakog časa da ispadnu iz haljine. Atributi atraktivne brinete privlače mnogo pažnje, pa Ana zahvaljujući svom izgledu i harizmi vrijedno radni.

Ana je objavila fotografije sa snimanja spota za pjesmu Slodana Radanovića “Nepristojna ponuda”, koju je Sloba publici predstavio u finalu Zadruge.

Anini pratioci oduševljeni su fotografijama i imaju samo riječi hvale za njen izgled, a veliku pažnju među muškim pratiocima okupirale su velike grudi.

Šabanov sin muva Radu Manojlović? Nakon raskida sa Harisom pjevačicu udvarači salijeću sa svih strana! (FOTO)

Šabanov sin Mihajlo na društvenim mrežama otvoreno pokazuje da mu se slike atraktivne pjevačice i te kako dopadaju.

Mihajlo Šaulić, sin pjevača Šabana Šaulića ne krije simpatije prema pjevačici Radi Manojlović, pa joj lajkuje fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Mihajlo je odjednom lajkovao nekoliko Radinih fotografija, a kako su neke od njih još od maja može se zaključiti da je mladi Šaulić pomno pregledao Radin profil.

Kako je Rada nedavno završila dugogodišnju vezu sa pjevačem Harisom Berkovićem, koji je pjevačicu već zamijenio novom djevojkom, ostaje da vidimo da li se Rada oporavila od raskida i da li su ona i Mihajlo novi ljubavni par.

 

Luka Lazukić vidio kćerkicu poslije tri mjeseca, a SUD je donio konačnu ODLUKU!

Luka Lazuzić je poslije tri mjeseca imao susret sa kćerkicom Katjom, koju ju je dobio sa pjevačicom Natašom Bekvalac. Kako prenosi “Kurir”, susret je bio emotivan, a IT stručnjak nije krio oduševljenje kada je vidio svoju nasljednicu.

Da je došlo do susreta, potvrdila je Lukina advokatica Milica Nicović.

– Tačno je da Luka vidio maloljetnu Katju. Iako smo nekoliko puta tražili donošenje privremene mjere, sud je odlučio da Luka viđa dijete jednom nedjeljno pola sata… – rekla je advokatica.

SAŠA POPOVIĆ GRADI HOTEL OD 5 MILIONA EURA!

Taj hotel je godinama propadao, a nalazi se na dobroj lokaciji, pa je Popović odlučio da investira i napravi luksuzan kompleks.

– Saša je duže vrijeme mjerkao da ga kupi, a nedavno je napravio biznis-plan kako da profitira. U kompleks će uložiti pet miliona eura, ali će mu se investicija isplatiti jer će to biti oaza za bogataše i moćnike koji žele da se odmore – otkriva izvor blizak Popoviću.

Direktor “Granda” je arhitektama i dizajnerima dao smjernice kako želi da izgleda njegov hotel:

– Iako je nadomak hotela jezero, u okviru kompleksa će biti i spoljašnji i unutrašnji bazen, kao i spa-centar i teretana, a sobe će biti luksuzno opremljene. Posebna draž je sama lokacija, koja je prepoznatljiva po čuvenim scenama Đenke i Kristine iz filma “Maratonci trče počasni krug”.

U Sopotu se već pročulo da je Saša novi gazda hotela, a mještani su zadovoljni što će to mjesto oživjeti.

– Mještani su vidjeli Popovića kada se s majstorima dogovarao oko renoviranja. Drago im je što pored jezera uskoro neće biti ruševine, već luksuzni kompleks – priča sagovornik za Informer.

Otkad je direktor “Granda” kupio ovaj posjed, opasan je žicama kako niko ne bi imao pristup.

– Dok Saša nije pazario hotel, neki su ga koristili kao smetljište, a sada je taj posjed zaštićen – dodaje izvor.

Popovića je podržala supruga Suzana Jovanović i raduje se što će u tom hotelu, kada prodaju “Grand”, više odmarati.

– Saša i Brena planiraju za dvije godine da prodaju “Grand”. Do tada on će biti na čelu ove produkcijske kuće, ali neće toliko biti aktivan u emisijama i ostalim projektima. Zbog toga je Suzana podržala njegovu ideju da pokrenu novi biznis – priča izvor blizak Saši.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...