Učiteljica spavala s učenikom (14), a sada je otkriveno još šokantnih detalja njihove veze

avaz.ba
Samanta Kiota (Samantha Ciotta) , učiteljica u srednjoj školi u Beaumontu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji uhapšena je još u septembru zbog spolnog odnosa s 14-godišnjim učenikom, a sada je otkriveno još šokantnih detalja njenog odnosa prema maloljetniku.

Udana majka dvoje djece uhapšena je nakon što je u javnost procurio video na kojem se 14-godišnjak nalazi samo u gaćicama i majici, a u pozadini je i njegova učiteljica.
Na videu maloljetnik govori kako spava s njom (učiteljicom) mjesecima, ali i da su imali seks u troje.

Nakon što je uhapšena, policija je pretražila i njen dom u kojem je pronašla poruku koju je 32-godišnjakinja napisala svome suprugu, a u kojoj mu objašnjava svoju vezu s maloljetnikom.
Dječak s kojim je imala seksualne odnose nema roditelje, a živi s rođacima.

Oni su policiji kazali kako je učiteljica dolazila u njihovu kuću i predstavljala se kao 14-godišnjakova odvjetnica te mu je kupovala skupocjenu odjeću i obuću. Nakon što se video dječaka i učiteljice počeo širiti među učenicima, jedan od njih prijavio je sve Službi za zaštitu djece.

Sumnja se kako pohotnoj učiteljici ovo nije prva veza s učenikom te da ih je imala još u prošlosti, no to se treba dokazati na suđenju koje će se uskoro održati..

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...