Hrvatska pjevačica Maja Šuput danas je izgovorila “sudbonosno da” partneru Nenadu Tatarinovu, a par je odlučio da se vjenča na luksuznom istarskom imanju.

Prije nego što su se vjenčali, pjevačica se pohvalila plakatom koji je poklonila svom suprugu Nenadu.

“U dobru i zlu od danas do zauvijek. Službeno tvoja Tatarinova”, piše na jednom plakatu koji je Maja objavila.

Maja je na Instagramu objavila prve fotografije sa vjenčanja. Na sebi je imala usku bijelu vjenčanicu, dfok je nje partner nosio svjetlo odijelo i šešir na glavi. Kako su mladenci izgledali pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

“Maja je Tatarinova i boli je pipi!”, pisalo je na flašicama koje su posebno dizajnirane za ovaj mladence!

Ovu LJEPOTICU prati preko MILION FANOVA, a sve zbog FOTOGRAFIJA! Ostat ćete bez daha!

Eva Padlock, poznatija kao ‘Monster girl’, otkrila je tajnu svojeg uspjeha na Instagramu na kojem ju prati milion fanova.

Eva Padlock dobro je poznata svima koji prate Moto GP. 34-godišnja Španjolka dobila je nadimak “Monster girl” jer na utrkama promovira to popularno piće. Iako je studirala dizajn interijera u Barceloni, posao ju je odveo u svijet manekenstva i postala je influencerica.

Na Instagramu je nedavno došla do milonn fanova, a njih često počasti svojim vrućim fotografijama. Za sebe kaže kako je samo još jedan model u industriji, ali ističe kako svatko od nas ima nešto što nas čini različitim i posebnim.

“Budite ono što jeste i ne dopustite si nikada da vam bude neugodno zbog nečega što ste objavili”, poručuje vruća Španjolka.