Malezijski kralj (49) oženio je bivšu Mis Moskve (25), a fotografije sa njihove svadbe su bukvalno preplavile internet, prenosi rt.com.

Još uvijek nije bilo zvanične potvrde vjenčanje koje se odražalo u Moskvi.

Muhamed V od Kalentana, izabrani kralj Malezije, navodno je stupio u brak sa ruskom ljepoticom Oksanom Voevodinom. Tajna ceremonija je održana u luksuznom ruskom selu, gde se okuplja sama elita.

Fotografije koje morate pogledati minimum DVA puta da bi ste skontali šta se dešava : Broj DVA ko skonta GENIJE je

Vjenčanje je obavljeno i po ruskim i muslimanskim običajima. Mladoženja je nosio tradicionalnu odjeću, dok je mlada bila u vjenčanici. 

Razveli su se 2008. godine, a on je 2016. postao prvi kralj u istoriji Melezije koji je počeo da vlada bez supruge.

Voevodina je kćerka ortopedskog hirurga iz južne Rusije, a sebe opisije kao bandita.

Ona se 2015. godine takmičila za izboru za Mis Moskve. Postoje glasine da je mlada promijenila jeru i da je uzela ime Rihana Oksana Gorbatenko (očevo prezime).

Na pojedinim slikama na društvenim mrežama se može vidjeti kako nosi hidžab.

Više saznajte na izvornom linku: – UDALA SE ZA STAROG MALEZIJSKOG KRALJA I SAD NOSI HIDŽAB, ALI TEK DA VIDITE MLADOŽENJU: Izvrnut ćete se sa stolice, RODILA MU JE I SINA / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.